Blue Zone of Happiness

Food Experience; eten zoals in een Blue Zone!

Het mediterrane dieet is al jarenlang het best onderzochte voedingspatroon met het best bewezen healthy aging-effect. Langer leven in goede gezondheid en er langer jong uitzien? Dat kan écht en is ook wetenschappelijk bewezen. Op vijf plekken in de wereld leven mensen langer, gezonder én gelukkiger. Een team van onderzoekers en wetenschappers hebben deze gebieden onderzocht en ontdekten dat het geheim zit in hun voeding en manier van leven. Wij helpen jou graag alles te leren over deze lifestyle: de blue zone lifestyle. Je leefstijl veranderen doe je stap voor stap, de eerste stap is beginnen. Onder andere met de juiste voeding. 

 

Wat heb jij nodig om goed in je vel te zitten...

FullSizeRender-300x199Mijn naam is Annemarie en ik ben diep in deze materie gedoken voor jou. Als voedingsdeskundige en Blue Zone Lifestyle coach ontwikkel ik naast coaching ook recepten voor mijn klanten. Eigenlijk is dit spontaan ontstaan doordat mijn klanten soms lange tijd last bleven houden van allerlei klachten en voeding ook echt maatwerk is!

 

Hoe jij je voelt begint met dat wat op je bord ligt. En soms is het nodig specifieke voedingsmiddelen in te zetten. Goede voeding lijkt belangrijker dan ooit, maar laten we er vooral ook van genieten. Verbeter de kwaliteit van jouw leven en begin vandaag nog!

 

Doe je mee? Begin vandaag nog!

Hoe jij je voelt

Wat je eet bepaalt voor een héél groot deel hoe jij je voelt. Voeding heeft namelijk veel invloed op de hersenen en daardoor direct op hoe jij je voelt. Dit heeft te maken met neurotransmitters. Maak je teveel of te weinig stoffen aan dan raakt je systeem uit balans. Hierdoor kun je eetbuien krijgen maar ook slaapproblemen, concentratieproblemen, add klachten (add gaat vaak hand in hand met een tekort aan de neurotransmitter dopamine), stemmingswisselingen en zelfs depressief, down en lusteloos worden. Dus wil je goed in je vel zitten, dan is de juiste voeding superbelangrijk. 

De juiste voeding geeft je een energieboost, een slanker figuur, een goed humeur, betere concentratie, een goede weerstand, vertraging van het verouderingsproces.... need I say more?

Eten vormt de basis van het leven. Voeding is de brandstof die je nodig hebt om actief te zijn en dingen te ondernemen. Eten is ook een sociale gebeurtenis: het brengt mensen bij elkaar en is verbonden met belangrijke levensgebeurtenissen. We vinden het belangrijk om tijd te nemen en aandacht te besteden aan wat we kopen en eten. Eten is leven, genieten, plezier en verbinding. Het Mediterrane voedingspatroon heeft dat allemaal!

 

Ja daar wil ik alles over weten, ik meld me aan en begin vandaag nog!

Wat is de Blue Zone of Happiness? een online Food Experience!

 • meer dan 100 supergezonde en lekkere recepten gebaseerd op de Blue Zones
 • recepten waar je energie van krijgt! En daadkracht. En focus. En levenslust!
 • recepten die je lichaam helpen ontspannen en tot rust komen (feel good recepten)
 • tips hoe je ook op een drukke dag jezelf de optimale "benzine" geeft
 • veel achtergrond informatie over de voedingsstoffen en specifieke neurotransmitters
 • tips en voorbeelden hoe je zelf goede dagmenu's samenstelt
 • gratis online workshops over bijvoorbeeld olijfolie, waar te koop, waar moet je op letten etc.
 • de mogelijkheid tot vragen stellen, over de recepten, over voedingsmiddelen, specifieke klachten e.d.

Op dit moment ontvang je voor slechts € 37,95 een levenslang lidmaatschap!

Wat zeggen members over deze Experience?

Adriana: Eindelijk begrijp ik waarom ik zo weinig energie heb en inderdaad in de loop van de middag ben ik helemaal leeg. Ik vond mezelf altijd maar een “watje” maar nu snap ik dat daar een reden voor is. Ik word er ook blij van omdat er dus iets aan te doen is met een goed voedingsplan!

Petra: Heerlijk, een bord vol geluk!

Truus: Na het gebruik van de voedingsstoffen die je mij aanraadde merk ik dat ik veel fitter ben. Ik ben zelfs in staat om na 4 jaar ’s avonds weer te studeren of een boek te lezen! GEWELDIG!! Ik merk dat mijn hersenen echt beter werken, bepaalde onderwerpen van de studie die ik volg pak ik nu ineens veel makkelijker op.

Irene: Dat ik qua voeding nog wat kon verbeteren, dat wist ik wel. Eten is voor mij iets dat moet en ik besteed dan ook weinig aandacht en tijd aan de bereiding ervan. Ik moet echt wat aan mijn voedingspatroon gaan doen. Dat dit dan kan met heerlijke recepten (ik ben zelf niet zo'n creatieve kok) helpt daarbij zeker. Ik ben blij dat ik nu weet waar ik aan moet gaan werken. En dat Annemarie me daarbij de komende zes maanden gaat helpen is een belangrijke steun in de rug.

Rianne: Ik heb last van een te traag werkende schildklier en hierdoor veel last van vermoeidheid, slecht slapen, gewichtstoename, pijnklachten en restless legs. Ik laat me coachen door Annemarie en het eerste gedeelte bestond uit het inzichtelijk krijgen van de klachten (wat, wanneer en hoe erg is het?) en hierop te beginnen met kleine veranderingen op het gebied van voeding en door het gebruik van supplementen, welke precies toegespitst zijn op de processen die in mijn lichaam plaatsvinden. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik onder de indruk ben van de deskundigheid en expertise van Annemarie.

Na een paar maanden, toen ik me wat beter begon te voelen, zijn we ook bewust met de voeding aan de slag gegaan. Al snel bleek dat ik het moeilijk vond om dit a.d.h.v. een lijst do’s en don’ts qua voeding te doen: ik wéét dan wel wat ik moet kopen en wat ik moet eten, maar om dit tot een goed en gevarieerd dagmenu (om maar te zwijgen van een weekmenu) te brengen, is toch nog een hele kluif.

Annemarie is toen weekmenu’s voor mij gaan maken, die toegespitst zijn op mijn persoonlijke situatie: uit de neurotransmittertest die ik gedaan heb, werd al snel duidelijk wat mijn ‘gaspedaal’ en mijn ‘rem’ zijn: toen ik hierbij las wat de daarbij behorende klachten zijn, werd al snel veel duidelijk! Wat daarnaast ook nog erg interessant is, is dat je hierdoor ook ontzettend veel over iemands persoonlijkheid en talenten kunt zeggen: een feest van herkenning! En ook heel fijn dat je bevestiging krijgt dat een aantal dingen dus écht buiten je macht liggen als je neurotransmitters niet in de juiste balans zijn! Wat natuurlijk niet wil zeggen dat je het dan maar moet accepteren, of – nog erger - dit gaan omarmen om het als smoes te gebruiken. Nee: werk aan de winkel! In het begin is het natuurlijk wennen: ik moest toch wel andere producten en ingrediënten kopen dan die wij in ons standaard assortiment hadden. Gelukkig geen probleem, want ik ben altijd al iemand geweest die naar verschillende supermarkten en lokale winkeltjes gaat om producten te kopen. De meeste producten krijg je gewoon bij de Albert Heijn, maar soms is het wel iets specifieker en is een natuur- of gezondheidswinkel in de buurt heel fijn.

Ik heb gewoon alles uitgeprint en in een klapper gedaan: mijn weekmenu en alle recepten voor elke maaltijd. Een leuk extraatje is dat er precies bijstaat in welke voedingsmiddelen de 4 belangrijkste neurotransmitters zitten. Vaak staan er nog extra ‘wist-je-dat’s- bij: heel leuk! Na de juiste spullen ingekocht te hebben, ben ik vol plezier aan de slag gegaan: wat een feest! Ik kan niet anders zeggen dan dat het werkelijk heel lekker eten is! Na de eerste week merkte ik het echt al aan mijn energie: ik kon zowaar na mijn werk nog fluitend met de hond uitgaan en wat huishoudelijke klusjes doen. Een hele openbaring als je dit al zeker twee jaar niet heb gekund.

Maar ja…. tóch viel ik soms even terug in mijn oude patroon, bijv. met feestdagen en etentjes. En niet omdat er binnen het menu geen heerlijke recepten staan; ik denk meer uit gemakzucht, uit gewoonte. Maar na twee dagen merkte ik het dan meteen aan mijn energie en ook zag en merkte ik het aan mijn huid. Een goede reden om weer terug naar het menu te gaan. En jawel: meteen binnen twee dagen weer resultaat. Je bent dus gek als je het niet doet! Inmiddels ben ik een paar weken verder: ik merk dat ik nu al meer basisproducten in mijn assortiment heb, waardoor boodschappen doen steeds makkelijker wordt (de keuken begint alleen uit te puilen haha!). Het is écht een kwestie van DOEN en VOLHOUDEN: het brengt me zóveel! Annemarie zal ook altijd met je meekijken om zo voordelig mogelijk inkopen te kunnen doen. Je hoeft maar een vraag te stellen en ze denkt altijd met je mee.

Ik heb al veel winst behaald, al veel vooruitgang geboekt, ik ben zo ontzettend dankbaar dat Annemarie zich zo verdiept in mijn klachten en mij hier doorheen helpt! De volgende stap is dat de kilootjes eraf moeten! Hier zullen de komende menu’s dan ook op samengesteld worden: ik verheug me nu alweer op de heerlijke en vernieuwende recepten! Dankbaar, blij en gelukkig!

Geluk, Succes en Gezondheid hebben alles met Voeding te maken.

Voel je weer Vitaal, Blij, Gezond en Stralend!

Verwen jezelf met de beste voeding

 

Je gezondheid verbeteren a La Dolce Vita!  Eten zoals eten bedoeld is, je gelukshormonen voeden. Voeding bevat speciale stofjes. Stofjes waar je lichaam blij van wordt, waar jij blij van word, geluksstofjes. 

Veel mensen weten dit niet, zijn verbaasd als ze hiervan horen. 'Maar hoe zit dat dan, en wat moet ik dan precies eten?' Deze vraag werd mij zo vaak gesteld dat ik besloot hier iets mee te gaan doen en zo ontstond deze prachtige online Food Experience.

Op dit moment is mijn online Experience ook geopend voor jou. Profiteer van de huidige korting, schrijf je nu in als member voor slechts 37,95 in plaats van 59 euro en ontvang een levenslang lidmaatschap! 

Is dit herkenbaar?

 • heb je behoorlijke ups en downs en ben je daar klaar mee?
 • voel je je vaak moe al bij het opstaan en wil je daar iets aan doen?
 • heb je last van concentratieproblemen en snel afgeleid zijn?
 • ben je gevoelig voor prikkels en zou je wel wat weerbaarder zijn?
 • kom je maar moeilijk in slaap omdat je hoofd nog te vol zit?
 • wil je weten bij welke klachten je wat moet eten?
 • besef je dat gezondheid, geluk en succes met elkaar te maken hebben?
 • maar ja... waar moet je beginnen?

 

 

Hoe zou het dan voor je zijn als

 • je niet meer zo hard voor jezelf hoeft te zijn, maar moeiteloos verbeteringen in je leven aanbrengt
 • je iedere dag, ook als je het druk hebt, met plezier een heerlijke maaltijd op tafel zet
 • je veel meer balans in jezelf gaat ervaren en daarmee ook in je leven (of in je onderneming)
 • jij je veel krachtiger, sterker en succesvoller gaat voelen
 • je weet dat dat wat op je bord ligt zorgt voor nieuwe energie, focus en daadkracht
 • je leert hoe je evenwichtige menu's zelf kunt samenstellen
 • iemand dat allemaal voor jou heeft uitgezocht en je alleen nog maar hoeft in te stappen
Op dit moment ontvang je voor slechts € 37,95 een levenslang lidmaatschap!

'I have chosen to be happy,
because it is good for my health' (Voltaire)

Zet vandaag ook de stap en maak van je leven een Blue Zone of Happiness 🙂 

Ja, ik word nu member voor slechts € 37,95

Welkom!