BLUE ZONE FIT FOOD!

Voor een ENERGIEK EN GELUKKIG leven
  • Fit Food recepten

    Meer dan 100 recepten volgens het Mediterraanse voedingspatroon. Wetenschappelijk bewijs toont al meer dan 50 jaar aan dat dit het beste voedingspatroon ter wereld is. En het is nog ontzettend lekker ook! Deze recepten leveren je naast een goede gezondheid ook energie, daadkracht, focus en levenslust!

  • Gratis workshops

    Regelmatig geven wij online gratis workshops waardoor je een echte pro word in geluk en gezondheid; de blue zone lifestyle!

  • Levenslang toegang

    In het programma vind je ook brainfood recepten. Recepten die de werking van het brein en de neurotransmitters optimaliseren waardoor je lichaam en geest volledig tot rust komen. Je houd levenslang toegang tot dit programma!

Ervaar het zelf!

Langer leven in goede gezondheid en er langer jong uitzien? Dat kan écht en is ook wetenschappelijk bewezen. Op vijf plekken in de wereld leven mensen langer, gezonder én gelukkiger. Een team van onderzoekers en wetenschappers hebben deze blauwe gebieden onderzocht en ontdekten dat het geheim zit in hun voeding en manier van leven. Wij helpen jou graag alles te leren over deze lifestyle: de blue zone lifestyle. Je leefstijl veranderen doe je stap voor stap, de eerste stap is beginnen. Verbeter de kwaliteit van jouw leven en begin vandaag nog!

 

NU BEGINNEN

Ja, ik gun mezelf dat en begin vandaag aan mijn nieuwe lifestyle!

Ervaringen van anderen met het online Fit Food Programma

Eindelijk begrijp ik waarom ik zo weinig energie heb en inderdaad in de loop van de middag ben ik helemaal leeg. Ik vond mezelf altijd maar een “watje” maar nu snap ik dat daar een reden voor is. Ik word er ook blij van omdat er dus iets aan te doen is met een goed voedingsplan!

Adriana
Adriana

Heerlijk, een bord vol geluk. Nooit geweten dat gezond eten zo lekker kan zijn!

Petra
Petra

Ik heb al veel winst behaald, al veel vooruitgang geboekt, ik ben zo ontzettend dankbaar dat Annemarie zich zo verdiept in mijn klachten en mij hier doorheen helpt! De volgende stap is dat de kilootjes eraf moeten! Hier zullen de komende menu’s dan ook op samengesteld worden: ik verheug me nu alweer op de heerlijke en vernieuwende recepten! Dankbaar, blij en gelukkig!

Rianne
Rianne

Na het gebruik van de voedingsstoffen die je mij aanraadde merk ik dat ik veel fitter ben. Ik ben zelfs in staat om na 4 jaar ’s avonds weer te studeren of een boek te lezen! GEWELDIG!! Ik merk dat mijn hersenen echt beter werken, bepaalde onderwerpen van de studie die ik volg pak ik nu ineens veel makkelijker op.

Truus
Truus

Dat ik qua voeding nog wat kon verbeteren, dat wist ik wel. Eten is voor mij iets dat moet en ik besteed dan ook weinig aandacht en tijd aan de bereiding ervan. Ik moet echt wat aan mijn voedingspatroon gaan doen. Dat dit dan kan met heerlijke recepten (ik ben zelf niet zo'n creatieve kok) helpt daarbij zeker. Ik ben blij dat ik nu weet waar ik aan moet gaan werken.

Irene
Irene

Geluk, succes en gezondheid hebben alles met voeding te maken.
Voel je weer vitaal, blij, gezond en stralend!


Je krijgt toegang tot de online omgeving met meer dan 100 recepten die gericht zijn op het verbeteren, optimaliseren en herstellen van jouw gezondheid en levensstijl.

Uitgebreide uitleg en informatie over het programma, voedingsstoffen en neurotransmitters. De recepten worden voortdurend geactualiseerd aan de hand van de laatste wetenschappelijke inzichten. Je hebt levenslang toegang tot dit programma. Eenmalig aanschaffen dus!

Ook bieden we specifieke programma's en analyse's aan waarop je interessante kortingen krijgt! Hierdoor weet je exact hoe het er voorstaat met jouw lichaam. Maatwerk analyse's en geheel afgestemd op jouw behoeftes en wensen.

Wanneer je vandaag nog je aankoop doet wordt je automatisch gratis lid van de Blue Zone Lifestyle Club. Hierbij komen dus alle voordelen en mogelijkheden die er bij zitten!

Meer dan 100 gezonde en heerlijk lekkere recepten uit mediterrane keuken.

Van ontbijt tot avondeten

Recepten die goed zijn voor: Energie, daadkracht, focus en levenslust!

Recepten om de lichamelijke en innerlijke rust goed te bewaren.

Recepten die de neurotransmitters optimaliseren.

Tips en voorbeelden van evenwichtige dagmenu's.

Mogelijkheid tot persoonlijk contact en vragen.

GRATIS online workshops!

NU LID WORDEN