Omega 3 uit algen, for our love of life

testa

 

Slik jij nog visoliecapsules? Ongetwijfeld weet je dan niet dat er voor ieder potje (60 stuks) visoliecapsules maar liefst 38 vissen nodig zijn? en dan weet je waarschijnlijk ook niet dat er inmiddels prachtige alternatieven zijn?

Elk jaar raken de oceanen leger en leger. Door de overbevissing kunnen vissoorten zichzelf niet meer in stand houden en sterven ze uit. De toekomst van de oceanen staat op het spel. Willen we dat echt? of willen we eigenlijk best overstappen naar duurzamere bronnen van omega 3, maar zijn we gewoon niet goed op de hoogte?

Een prachtig en toekomstgericht alternatief is algenolie, wat gelukkig steeds meer onder de aandacht komt. Tot voor kort was vis een algemeen geaccepteerde goede bron van omega-3 vetzuren, maar vissen maken deze vetzuren aan door het eten van algen. En inmiddels kunnen we dus de omega-3 rechtstreeks uit de algen zelf halen. Dus waarom nog langer 38 dode vissen in een potje bestellen? Gelukkig stappen steeds meer mensen over op supplementen met algenolie; de next generation omega 3.

Supplementen met omega-3 algenolie zijn nét zo goed voor onze gezondheid, maar veel beter voor de visstand in de oceanen. Belangrijk wel om hier op persoonlijke basis aan toe te voegen; ik ben zeker niet tegen het eten van vis. Als voedingskundige adviseer ik mensen op regelmatige basis te genieten van de gezondheidsvoordelen van vette vis. Die hopelijk een fijn leven heeft gehad. Dus geen kweekvis. Kies ook hierin zo bewust mogelijk. Gelukkig is die mogelijkheid er nog. Dat mag je dan ook in dankbaarheid nuttigen naar mijn mening. Het is totaal iets anders waar het over de bizarre en meedogenloze industriële visvangst gaat. Dat moeten we gewoon niet meer willen met z’n allen.

Dus doe mee en kies met ons voor levende zeeën en oceanen en vervang vandaag nog je visoliecapsules voor hoogwaardige algenolie. (kijk ook eens op www.forourloveoflife.org)

Testa Omega 3 Algenolie is een prachtig alternatief voor visolie-capsules. 450 mg zuiver, visvrij, 100% plantaardig omega-3.

 

omega 3 uit algen

In plaats van 38 vissen in een potje visoliecapsules!

€ 22,95 voor 60 capsules, gratis verzending!

 

Bestellen

 

 

#nextgeneration  #happyfood  #oneworld  #oceancare  #loveoflife

Have your say