Zullen we dag zeggen tegen moeheid, lusteloosheid, concentratieproblemen? Het leven is toch te mooi en te kort om maar door te blijven sukkelen?

 

 

 

In dit feel good programma leer je 7 stappen waarmee je

 

meer rust creëert

je hoofd weer helder wordt

dag zegt tegen vermoeidheid

nieuwe energie in je dagen brengt

leert gezonder worden en beter te slapen

mentaal sterker wordt en weer gaat stralen

anders gaat kijken en daardoor veel meer geniet

 

 

Jouw gratis online training heeft mij in zeven stappen een stukje dichter bij mijzelf gebracht. En ik kreeg bevestiging van een aantal zaken die ik al aardig op orde heb. Zoals het eten geïnspireerd op de mediterrane keuken met groenten, fruit, noten, vis, peulvruchten, olijfolie, etc. Ook kan ik genieten van de natuur, geuren, muziek, liefde, vriendschap, smaken.

Nieuwe waardevolle inzichten zoals:  koud afdouchen dat echt verkwikkend is! Ik kijk ernaar uit, want ik weet dat ik dan pas echt wakker ben en de dag goed start. Wat mij ook bijstaat is het ankeren en minder in je hoofd gaan zitten, door meer mindfull te leven. En niet zo lang blijven hangen in negatieve gedachtenspiralen. En meer bewegen. Even een blokje om… Stukje fietsen. Annemarie bedankt hiervoor en mocht ik je ooit nodig hebben omdat ik er zelf niet meer uitkom met gezondheidsproblemen of geestelijk welzijn dan schakel ik je zeker in! Groetjes, Irene

 

Met veel plezier heb ik de cursus doorlopen. Ik ben (nog) niet zo stoer dat ik alleen met koud water douche, maar iedere morgen toch even onder koud water, haha. Verder praktische tips om lekkerder in het leven te staan. Vooral stap 3 richt je aandacht was voor mij een eyeopener. Wat lopen we soms toch blind door het leven, en door de prachtige natuur. Al met al is deze cursus zeker een aanrader. Dank je wel, Annemarie. Ik ben benieuwd naar een vervolg. Hartelijke groet, Laurus

 

 

Je kunt dit programma op je eigen tempo en op jouw tijdstip volgen, iedere week sturen we je een email met 1 van de stappen, pdf bestanden, motivatievideo’s en werkbladen. Dit programma is op dit moment voor iedereen toegankelijk. Gratis dus!

 

 

La Vita et Bella!

Voornaam *
E-mailadres *